Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

George Tjepkema
Een proactieve en gepassioneerde fotograaf met meer dan 38 jaar ervaring in architectuur-, interieur- en industrie fotografie en die die meedenkt met de klant.
George mag zich met trots de opvolger van de vermaarde, maar helaas in 1978 overleden breedbeeldfotograaf Frits Rotgans noemen en heeft met de zelfgebouwde camera's van Frits Rotgans o.a. diverse spectaculaire fish-eye opnamen gemaakt o.a. van het voormalige Barbizon Palace Hotel in Amsterdam vanuit een 50 meter hoge bouwkraan.
In opdracht van Costain Blakenvoort heeft hij de Al Wassl Bay, een mobiel bagger "eiland" voor de kust van Jebel Ali (UAE) in beeld gebracht en met een Rotgans analoge 8x10" vlakfilm camera luchtopnamen gemaakt vanuit een helikopter.
Voor het fast food concern McDonald's Nederland heeft George al ruim 30 jaar alle interieur- en exterieuropnamen van hun restaurants gemaakt en voor het aannemersbedrijf Bot Bouw in Heerhugowaard heeft hij  in ruim 20 jaar diverse projecten in beeld gebracht.  
Voor Strukton van Oord heeft George talloze opnamen gemaakt van de werkzaamden rond het Stationsplein in  Amsterdam ten behoeve van de (nieuwe) metro lijn en voor de duitse firma Herrenknecht zijn er diverse foto's gemaakt van de metro boorwerkzaamheden. 

Kort geleden is George door een uitgever uit Londen gevraagd om aan de hand van 70 oude foto's van Amsterdam, 70 nieuwe locaties te fotograferen voor het  boek Amsterdam Then and Now dat inmiddels op de markt is verschenen.

Al sinds veel jaren maakt George al zijn opnamen met een full- frame Nikon D700 die spectaculaire fotobestanden van 35Mb met een grote scherpte en een
natuurlijke kleurenweergave oplevert.
Wilt u van uw bedrijf een professionele serie foto's laten maken?

 Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en profiteer van de redelijke honoraria en unieke no-cure-no-pay garantie.
Telefoon: 0615647091

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee